Om oss

Om Alpan Interiør

Vårt arbeid og inspirasjon

Alpan Interiør AS holder til i Kåfjord i Troms og Finnmark. Vi er lidenskapelig opptatt av interiør og oppussing, og hjelper våre kunder med små og større prosjekt - både private, bedrifter og de som driver med turistutleie av bolig. Alpan Interiør utfører oppdrag i Troms og Finnmark, samtidig som vi også tilbyr online interiørveiledning slik at den geografiske avstanden ikke setter begrensninger.

Vi holder oss oppdatert på trendbildet, men vårt hovedfokus vil alltid være kundens ønsker og behov når det kommer til både trivsel, stil, funksjonalitet og budsjett. Vi har troen på at også små endringer kan utgjøre store forskjeller. 

Vår største inspirasjon i arbeidet vi utfører er den fantastiske naturen vi har rundt oss - med Lyngsalpene, fjorder, dype daler og langstrakte vidder. Elementer fra naturen er en viktig del i våre stylinger. Vårt mål er å skape rom som fremmer trivsel og en avslappende atmosfære.Ansatte

Om oss

Kamilla Johansen
Eier av Alpan Interiør AS
Interiøransvarlig
Kontakt:  90217018     kamilla@alpaninterior.no

Studerer interiørdesign. Alltid hatt en stor lidenskap for oppussing, interiør og innredning. Opptatt av å finne frem til praktiske løsninger som samtidig skaper en lun og god atmosfære.

Ingunn L. Jørgensen
Eier av Alpan Interiør AS
Transport- og organiseringsansvarlig
Kontakt:   95840129    ingunn@alpaninterior.no


Utdannet sosialarbeider og flere års erfaring fra arbeid med mennesker. Har alltid hatt stor interesse for hus og hjem, med et skarpt øye for organisering og system i hjemmet eller på arbeidsplassen.